top of page

KuKu-työpajassa jokainen on taiteilija

Taidelähtöinen toiminta tukee hyvinvointia ja kuntoutumista lukemattomin eri tavoin. 

KuKu-toiminta tarjoaa hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia taide- ja kulttuurilähtöisiä palveluita eri kohderyhmille yhteistyössä Soiten ja alueen kuntien kanssa. 

Lokakuussa 2022 käynnistyivät pilottihankkeena Soiten vammaispalveluiden asiakkaille kuusi erilaista taidetyöpajaa. Tarjolla on mm. kuvataidetta, tanssia ja liikettä, musiikkia ja äänellisiä tarinoita sekä draamaa. 

Pajoissa jokainen voi turvallisesti toteuttaa omaa luovuuttaan ja jokaista arvostetaan oman taiteensa tekijänä. 

Ryhmämuotoisia pajoja ohjaavat eri alojen ammattitaiteilijat. Mukana on aina apuohjaaja, joka tukee asiakkaita käytännön tarpeissa. Pajoihin osallistutaan ilman avustajaa. 

Vuoden 2023 alusta siirryimme Taidetalo Renlundin tiloihin. Pajat järjestetään arkipäivisin kello 9 - 13.  Päivän aikana tarjoillaan aamukahvi ja maksullinen lounas. Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua voimavarojensa mukaisesti joko yhteen tai useampaan pajaan viikossa. 

Voimme tarjota taide- ja kulttuurilähtöistä toimintaa myös monille muille kohderyhmille kuten erilaisille kuntoutujille ja eri ikäryhmille. Kulttuurikorjaamo ry on rekisteröitynyt yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajaksi alueellaan. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää. 

bottom of page