top of page

KuKu-työpajassa jokainen on taiteilija

Taidelähtöinen toiminta tukee hyvinvointia ja kuntoutumista lukemattomin eri tavoin. 

KuKu-toiminta tarjoaa hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia taide- ja kulttuurilähtöisiä palveluita eri kohderyhmille yhteistyössä Soiten kanssa. 

Lokakuussa 2022 käynnistyivät pilottihankkeena Soiten vammaispalveluiden asiakkaille kuusi erilaista taidetyöpajaa. Tarjolla on mm. kuvataidetta, musiikkia ja liikettä sekä draaman sovellettuja menetelmiä. 

Pajoissa jokainen voi turvallisesti toteuttaa omaa luovuuttaan ja jokaista arvostetaan oman taiteensa tekijänä. 

Ryhmämuotoisia pajoja ohjaavat eri alojen ammattitaiteilijat. Taiteilijoiden parina työskentelee kuntoutuksen ohjaaja. Pajoihin osallistutaan ilman henkilökohtaista avustajaa. 

KuKu-toiminta järjestetään Taidetalo Renlundilla omassa luokassa. Pajat järjestetään arkipäivisin kello 9 - 13.  Päivän aikana tarjoillaan aamukahvi ja maksullinen lounas. 

 

Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua voimavarojensa mukaisesti joko yhteen tai useampaan pajaan viikossa. 

Voimme tarjota taide- ja kulttuurilähtöistä toimintaa myös monille muille kohderyhmille kuten erilaisille kuntoutujille ja eri ikäryhmille. Kulttuurikorjaamo ry on rekisteröitynyt yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajaksi alueellaan. Lain vaatimaan omavalvontasuunnitelmaamme voit tutustua oheisesta pdf:stä. 

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää. 

bottom of page