top of page

Me Kulttuurikorjaamon vetäjät olemme kokkolalaisten tapaan itsepäisiä ja sopivasti hulluja. Kun me saamme idean, me myös toteutamme sen. Haluamme tuoda iloa ja elämyksiä näille leveysasteille, jotta emme kuolisi kulttuurin ja kohtaamisten puutteeseen. 

 

Yhdistyksen toiminnanjohtaja Tina kantaa sydämessään kokkolalaista kulttuuriperintöä niin isän kuin äidin puolelta. Työuransa Tina on tehnyt viestinnän parissa Suomessa ja ulkomailla. Tina näkee nopeasti mahdollisuudet ja Kulttuurikorjaamolle hänen laaja verkostonsa on iso etu. Jos haluat tietää yhdistyksen toiminnasta tai jutella yhteistyöstä, ota yhteyttä Tinaan. Hän innostuu varmasti!

 

Ohjelmasta vastaava Robban puolestaan on kuluttanut reilusti yli puolet elämästään konserttien ja tapahtumien järjestämiseen Suomessa ja muualla maailmassa - ja haluaa edelleen tehdä sitä. Robbanin kontaktit musiikkipiireissä ovat vailla vertaa. Kun sinulla on Kulttuurikorjaamon ohjelmistoon, esiintyjiin tai tekniikkaan liittyvää asiaa, Robban vastaa mielellään. Myös Kokkolan murteella!

Rockkola 400 vaaka.jpg
bottom of page