top of page

Acerca de

IMG_0463.JPG

Yhdistys

Vuonna 2019 perustettu Kulttuurikorjaamo ry pitää yllä ja kehittää kulttuuritoimintaa omalla alueellaan.

 

Tavoitteiden toteuttamiseksi järjestämme

  • omia konsertteja ja muita tapahtumia

  • seminaari- keskustelu- ja koulutustilaisuuksia

  • tiedotus- ja julkaisutoimintaa

  • jäsentapahtumia

Lisäksi teemme yhteistyötä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa, teemme aloitteita viranomaisten ja päättäjien kanssa. 

Yhdistyksemme tarjoaa myös hyvinvointia tukevia taide- ja kulttuuripalveluja erityisryhmille kuten vammaisille. Tutustu KuKu-hankkeeseemme tarkemmin täältä. 

 

Yhdistyksen toiminta-alue on suurelta osin kaksikielinen, mikä halutaan ottaa aktiivisesti huomioon ohjelmatarjonnassa ja muussa toiminnassa. Tavoitteena on luoda ja vahvistaa kulttuurikokemuksiin perustuvaa yhteishenkeä ja rakentaa pysyviä siltoja yli kielimuurien.

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmassa tärkeitä tavoitteita ovat mm. nuorempien sukupolvien saaminen mukaan toimintaan. Käynnistämme myös päiväpainotteista toimintaa iltatilaisuuksien rinnalle.

  

Kulttuurikorjaamon perustajajäsenet ja v. 2021 hallituksen jäsenet ovat Robban Hagnäs )pj), Tina Hagnäs (toiminnanjohtaja) ja Sture Lågland.

Tutustu uusimpaan toimintakertomukseemme täältä.

Tutustu uusimpaan toimintasuunnitelmaamme täältä

Kannattajajäsenyys

 

Liity Kulttuurikorjaamon kannattajajäsenten kasvavaan joukkoon! Kannattajajäsenenä olet mukana kehittämässä paikallista kulttuurielämää ja eturivissä nauttimassa siitä. 

 

Vain 30 euron vuotuista jäsenmaksua vastaan saat aina viiden euron alennuksen tapahtumalipuista, uutiskirjeessä tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa ja kerran vuodessa kutsun vain jäsenille suunnattuun tapahtumaan. Tarjoamme myös vaihtuvia jäsenetuja ja kuuntelemme herkällä korvalla toiveitasi ohjelmiston suhteen. Jäseneksi voit liittyä yksinkertaisesti maksamalla 30 euron jäsenmaksun tilillemme:

Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf FI77 3131 1002 1192 40.

Viestikenttään teksti: Kannattajajäsen / oma nimi ja sähköpostiosoite. 

 

Kun jäsenmaksu on rekisteröity, saat meiltä vahvistusviestin sekä henkilökohtaisen alennuskoodin lippuostoksiin. 

Ollaan yhteydessä

Jos haluat kysyä kannattajajäsenyydestä, ota yhteyttä Tinaan. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tina(at)kulttuurikorjaamo.fi tai soita 040 8313373.

Voit myös tilata uutiskirjeemme!

Thanks for submitting!
bottom of page