Acerca de

IMG_0463.JPG

Yhdistys

Vuonna 2019 perustettu Kulttuurikorjaamo ry pitää yllä ja tukee kulttuuritoimintaa Länsi-Suomessa, edistää kulttuuriharrastusta ja kulttuuritoiminnan kehitystä sekä uudistaa ja kehittää kulttuurikäsitystä. 

 

Tavoitteiden toteuttamiseksi Kulttuurikorjaamo

  • Järjestää omia konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia.

  • järjestää kulttuuri-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia sekä juhlia.

  • Harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa.

  • Järjestää jäsenilleen koti- ja ulkomaisia konsertti- ja tutustumismatkoja.

  • Tekee yhteistyötä mm. muiden kulttuurijärjestöjen, oppilaitosten ja elinkeinoelämän kanssa. 

  • Toimii aloitteentekijänä viranomaisten ja päättäjien suuntaan.

 

Yhdistyksen toiminta-alue on suurelta osin kaksikielinen, mikä halutaan ottaa aktiivisesti huomioon ohjelmatarjonnassa ja muussa toiminnassa. Tavoitteena on luoda ja vahvistaa kulttuurikokemuksiin perustuvaa yhteishenkeä ja rakentaa pysyviä siltoja yli kielimuurien.

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmassa tärkeitä tavoitteita ovat mm. nuorempien sukupolvien saaminen mukaan toimintaan. Käynnistämme myös päiväpainotteista toimintaa iltatilaisuuksien rinnalle. Lisäksi ryhdymme kehittämään omaa mediaa, josta kerromme tarkemmin työn edistyessä.  

Kulttuurikorjaamon perustajajäsenet ja v. 2021 hallituksen jäsenet ovat Robban Hagnäs, Tina Hagnäs (pj.) ja Sture Lågland.

Kannattajajäsenyys

 

Liity Kulttuurikorjaamon kannattajajäsenten kasvavaan joukkoon! Kannattajajäsenenä olet mukana kehittämässä paikallista kulttuurielämää ja eturivissä nauttimassa siitä. 

 

Vain 20 euron vuotuista jäsenmaksua vastaan saat aina viiden euron alennuksen tapahtumalipuista, uutiskirjeessä tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa ja kerran vuodessa kutsun vain jäsenille suunnattuun tapahtumaan. Tarjoamme myös vaihtuvia jäsenetuja ja kuuntelemme herkällä korvalla toiveitasi ohjelmiston suhteen. Jäseneksi voit liittyä yksinkertaisesti maksamalla 20 euron jäsenmaksun tilillemme:

Kulttuurikorjaamo ry - Kulturgaraget rf. FI77 3131 1002 1192 40.

Viestikenttään teksti: Kannattajajäsen / oma nimi. 

 

Kun jäsenmaksu on rekisteröity, saat meiltä vahvistusviestin ja lisäinfoa. 

Ollaan yhteydessä

Jos haluat kysyä kannattajajäsenyydestä, ota yhteyttä Tinaan. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tina(at)kulttuurikorjaamo.fi tai soita 040 8313373.

Voit myös tilata uutiskirjeemme!

Thanks for submitting!