Acerca de

kuku_logo-02.png

KuKu eli Kulttuurikorjaamon kulttuurihyvinvointitoiminta

Kulttuuri kuuluu kaikille. Vuoden 2022 alussa käynnistyneen KuKu-hankkeen tavoite on, että alueemme kehitysvammaisille olisi tarjolla heidän hyvinvointiaan tukevia taide- ja kulttuuripalveluita. Samalla pystymme tarjoamaan eri alojen taiteilijoille mielekästä, pitkäaikaista työtä. Hanketta rahoittavat Taiteen Edistämiskeskus Taike ja Kokkolan Kaupunki. #taiketukee

 

Kevään ja kesän 2022 aikana olemme luoneet yhteistyössä Soiten vammaispalveluyksikön sekä kuuden eri alan taiteilijan ja kulttuuriammattilaisen kanssa kehitysvammaisille suunnattuja taidetyöpajoja. Ensimmäiset pilottipajat on toteutettu alkusyksyn aikana. Varsinaisen työpajatoiminnan käynnistämme lokakuun alussa. 

KuKu-hanke jatkuu tästä eteenpäin KuKu-toimintana ja vuonna 2023 vastaavaa taide- ja kulttuuritoiminnan mallia aletaan yhteistyössä julkisen sektorin kanssa kehittää myös muille kohderyhmille kuten ikäihmisille ja eri tyyppisille kuntoutujille. 

Alla näkyvistä kuvista voit sukeltaa mukaan pilottipajojen tunnelmaan. 

Hei sinä taiteilija tai kulttuuriammattilainen, onko kulttuurista kumpuava hyvinvointi sinun juttusi? Haluaisitko toimia oman alasi työpajan ohjaajana? 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun mahdollista. 

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!