top of page

Acerca de

kuku_logo-02.png

Meillä rasvataan myös kulttuurihyvinvoinnin akseleita

Kulttuuri kuuluu kaikille elämäntilanteesta ja taustasta riippumatta. Vuoden 2022 alussa käynnistyneen KuKu-hankkeen tavoite on, että alueemme kehitysvammaisille olisi tarjolla heidän hyvinvointiaan tukevia taide- ja kulttuuripalveluita. Samalla pystymme tarjoamaan eri alojen taiteilijoille mielekästä, pitkäaikaista työtä. Hanketta rahoittavat Taiteen Edistämiskeskus Taike ja Kokkolan Kaupunki. #taiketukee

 

Kevään ja kesän 2022 aikana olemme kehittäneet ja pilotoineet yhteistyössä Soiten vammaispalveluyksikön sekä kuuden eri alan taiteilijan ja kulttuuriammattilaisen kanssa kehitysvammaisille suunnattuja taidetyöpajoja. Ensimmäiset pilottipajat on toteutettu alkusyksyn aikana. Päivittäinen työpajatoiminta käynnistyi lokakuun alussa. 

KuKu-hanke vakiintuu asteittain KuKu-toiminnaksi ja vuonna 2023 vastaavaa taide- ja kulttuuritoiminnan mallia aletaan yhteistyössä julkisen sektorin kanssa kehittää myös muille kohderyhmille kuten ikäihmisille, nuorille ja eri tyyppisille kuntoutujille. 

Alla näkyvistä kuvista voit kurkistaa pilottipajojen tunnelmaan. 

Hei sinä taiteilija tai kulttuuriammattilainen, onko kulttuurista kumpuava hyvinvointi sinun juttusi? Haluaisitko toimia oman alasi työpajan ohjaajana? 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun mahdollista. 

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page