top of page
Noranpilotti3.jpg

Tanssipaja

Tanssipajassa opitaan hahmottamaan ja hallitsemaan oman kehon liikettä ja pohditaan yhdessä mm. kuinka musiikki vaikuttaa kehoon ja mieleen, millaisia impulsseja se antaa liikkeeseemme ja millaisia asioita voimme ilmaista liikkeen avulla. Työpajoissa tutustutaan erilaisiin rytmeihin ja rytmityksiin. Ohjatun tekemisen lisäksi työpajoissa painottuu oman liikkeen löytäminen ja itsevarmuus tanssijana sekä tanssin ilo!

Lue lisää Norasta

Nora Kuhlström on tanssialan moniosaaja ja tekijä, jolle on vuosien varrella karttunut kokemusta mm. tanssitaiteen ja tanssipedagogiikan opinnoista, koreografisista opeista sekä useista useista tiiviskursseista. Kuhlström toimii myös tanssistudion yrittäjänä ja kokemusta eri tanssilajeista on kertynyt niin harrastajana kuin kilpatasolla. Nykyään street-lajit ovat se omin juttu. Kuhlström on innostava ja energinen opettaja, joka panostaa tunneillaan oman tyylin löytymiseen ja hyvän fiiliksen kautta tekemiseen. 

 

Ohjauskokemusta on hänellä kertynyt eri lajien parissa jo 12 vuoden ajan, mutta viimeiset viitisen vuotta hän on keskittynyt pääasiassa katutanssilajeihin.

Nora Kuhlström on tanssialan moniosaaja ja tekijä. Vuosien varrella kokemusta on karttunut mm. tanssitaiteen opinnoista, tanssipedagogiikan opinnoista, koreografisista opeista sekä useista tiiviskursseista. 

 

Nora on kerännyt kokemusta useista eri lajeista niin kilpatasolla kuin harrastuksena. Kuitenkin asennetta ja energiaa vaativat street-painotteiset lajit ovat aina vieneet mennessään ja tuntuneet omimmalta! Nora pyrkii kehittymään ja kehittämään itseään monipuolisesti useiden eri tanssilajien parissa.

Etenkin tanssistudion yrittäjänä ja omistajan roolissaan hän haluaa antaa asiakkailleen parasta ja pitää huolen, että opetus on monipuolista ja laadukasta.

Vuosien varrella kokemusta on karttunut muunmuassa tanssitaiteen opinnoista, tanssipedagogiikan opinnoista, koreografisista opeista sekä useista tiiviskursseista vuosittain.

 

Nora on innostava ja energinen opettaja ja panostaa tunneillaan oman tyylin löytämiseen ja hyvän fiiliksen kautta tekemiseen!

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page