top of page

to 06. huhtik.

|

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget

CHARLOTTA KERBS & THE STRAYS: MUSCLE SHOALS SESSIONS

Charlotta Kerbs & The Strays on Charlotta Kerbsin ja Darrel Craig Harrisin kansainvälinen musiikkiprojekti. Heidän tuore CD:nsä äänitettiin legendaarisilla FAME-studioilla Alabaman Muscle Shoalsissa joulukuun alussa 2022 ja se julkaistaan maaliskuussa 2023

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
CHARLOTTA KERBS & THE STRAYS: MUSCLE SHOALS SESSIONS
CHARLOTTA KERBS & THE STRAYS: MUSCLE SHOALS SESSIONS

Paikka & aika

06. huhtik. 2023 klo 19.00 – 07. huhtik. 2023 klo 22.00

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Charlotta Kerbs & The Strays on Charlotta Kerbsin ja Darrel Craig Harrisin kansainvälinen musiikkiprojekti. Heidän tuore CD:nsä äänitettiin legendaarisilla FAME studioilla Alabaman Muscle Shoalsissa joulukuun alussa 2022 ja se julkaistaan maaliskuussa 2023.

Charlotta Kerbs on tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä. Hän on julkaissut useita albumeita yhdessä tunnettujen kokoonpanojen kanssa sekä sooloartistina. Charlotta hallitsee useita lajityyppejä, mutta hänen musiikilliset juurensa kasvavat soulista, jazzista ja pohjoismaisesta kansanmusiikista. Hän työskentelee studiomuusikkona Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja lisäksi säveltää teatterimusiikkia. Suomessa hän on esiintynyt suosituissa tv-musiikkiohjelmissa. Charlotta Kerbs on todennäköisesti ensimmäinen Muscle Shoals Studiossa äänittänyt suomalainen artisti. Darrel Craig Harris on kansainvälinen ammattibasisti, säveltäjä sekä Sports Illustrated - julkaisun valokuvaaja ja tuottaja. Las Vegasista tuleva Darrell kiersi useita vuosia tunnetun Cirque Du Soleil -ryhmän basistina sekä perkussionistina. Darrell on esiintynyt ja levyttänyt lukuisten muiden tunnettujen artistien kuten Billy Prestonin, Gary Puckettin, FrankieAvalonin ja Albert Leen kanssa. The Muscle Shoals All Stars Band koostuu FAME-studioilla levyttäneiden artistien kanssa soittaneista muusikoista. Kyseinen kokoonpano kuuluu muun muassa Gregg Allmanin, Blind Boys Of Alabaman, Aaron Neville, Allen Toussaintin ja Etta Jamesin taustalla.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page