top of page

la 06. tammik.

|

Kokkola

FLAMENCOILTA

Taiteilijapariskunta Kati ”La Zíngara” Vyyryläinen ja kitaristi-laulaja David Manzano tarjoavat mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
FLAMENCOILTA
FLAMENCOILTA

Paikka & aika

06. tammik. 2024 klo 19.00 – 21.00

Kokkola, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

FLAMENCO-ILTA

Liput/biljetter: https://www.netticket.fi/flamenco-ilta

Taiteilijapariskunta Kati ”La Zíngara” Vyyryläinen ja kitaristi-laulaja David Manzano tarjoavat Kulttuurikorjaamolla harvinaisen mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina.

Flamencossa tanssijan improvisointi ja spontaanit liikkeet perustuvat flamencon ajatusmaailman, rytmiikan ja falsetan eli kitaristin soolon tuntemiseen. Erilaisia tyylilajeja on noin 70, mutta esityksissä nähdään useimmiten perustyylilajeista, joita on noin 20.

La Zíngara -taiteilijanimellä esiintyvä suomalaistaustainen Kati Vyyryläinen on nykyisessä kotimaassaan Espanjassa tunnettu ja tunnustettu flamencotanssija ja -kouluttaja, harvinaisuus taustaltaan ulkomaalaisten joukossa.

La Zíngara aloitti flamencon tanssimisen 22-vuotiaana työskennellessään vielä tanssijana Suomessa, ja muutti pian suoraan lajin kuumaan ytimeen, Sevillaan. Siellä hän sai oppia yhdeltä Andalusian suurimmista tähdistä, flamencotanssija Ángela Vargas Vegalta.

Viimeiset kaksi vuosikymmentä Sevillassa asunut tanssija on esiintynyt flamencolavoilla, teattereissa ja festivaaleilla kautta Espanjan sekä ulkomailla Japania, Ranskaa, Yhdysvaltoja ja Arabiemiraatteja myöten.

Loppiaisena pe 6.1. klo 19, ovet auki klo 18.

Liput jäsenille 22€, normaalihinta 27€.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page