top of page

pe 20. tammik.

|

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget

Harpo

Harpo on yksi niitä harvoja artisteja, joiden 70-luvun superhitti soi edelleen radiossa päivittäin. Hän teki läpimurtonsa vuonna 1973 ”Honolulu”-kappaleella ja meno jatkui saman vuosikymmenen superhiteillä kuten ”Moviestar” - kappale, joka edelleen pitää pintansa suurien radioasemien listoilla.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Harpo
Harpo

Paikka & aika

20. tammik. 2023 klo 19.00

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget, Katariinankatu 16, Kokkola

Tietoa tapahtumasta

OSTA LIPPU

Harpo on yksi niitä harvoja artisteja, joiden 70-luvun superhitti soi edelleen radiossa päivittäin. Hän teki läpimurtonsa vuonna 1973 ”Honolulu”-kappaleella ja meno jatkui saman vuosikymmenen superhiteillä kuten ”Moviestar” - kappale, joka edelleen pitää pintansa suurten radioasemien eniten soitettujen laulujen top-20-listalla.  Harpo on ihmisrakas artisti, joka on kirjoittanut lauluja koko ikänsä, lastenlauluista megahitteihin. Hän on myös aito tarinankertoja. Liity seuraan yhdeksi illaksi, niin saat kuulla loputtomasti juttuja vaikkapa kiertueista ystävä Ted Gärdestadin kanssa, ravihevosten treenaamisesta, asumisesta vanhassa tuulimyllyssä ja muista elämän pienistä ja suurista asioista.

 Kaikki kietoutuu yhteen musiikissa, jota Harpo esittää ”hitit viisuina” -muodossa. Matkana, joka alkaa 70-luvulta ja jatkuu edelleen. Lavalle Harpon kanssa nousevat muusikot Andrew Blockley ja Mikael Djupsjöbacka.

Kulttuurikorjaamo pe 20.1.2023 klo. 19.00  Lippu: 35 € Kannattajajäsen: 30 €  

Kesto noin 90 min.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page