top of page

la 16. jouluk.

|

Kokkola

Rockin’ To The Christmas with Dylan Kirk

Brittiläinen nuori pianovirtuoosi Dylan Kirk edustaa 50-luvun-tyylisen rock’n’rollin uutta sukupolvea. Vasta 22-vuotias Dylan on vain parissa vuodessa noussut kansainväliseen tietoisuuteen ja tähdittänyt useita rock’n’roll/ roots-festivaaleja ympäri maailman.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Rockin’ To The Christmas with Dylan Kirk
Rockin’ To The Christmas with Dylan Kirk

Paikka & aika

16. jouluk. 2023 klo 19.00 – 21.30

Kokkola, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Liput Netticketistä: https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=23714

Brittiläinen pianovirtuoosi Dylan Kirk saapuu viiden keikan kiertueelle Suomeen joulukuussa. Kiertue kattaa esiintymiset Hyvinkäällä, Tampereella, Turussa, Kokkolassa ja Oulussa.

Ensivisiittinsä Suomeen heinäkuussa 2023 tehnyt Kirk kuuluu 50-luvun-tyylisen rock’n’rollin uuteen sukupolveen.

Vasta 22-vuotias Dylan on tullut parin viime vuoden aikana tunnetuksi kansainvälisesti ja tähdittänyt useita rock’n’roll/ roots-festivaaleja ympäri maailman. Nuoresta iästään huolimatta Kirk on rutinoitunut ja erittäin ammattitaitoinen esiintyjä. Tähän mennessä hän on levyttänyt kaksi albumia.

Taustalla taiturilla on kotimaiset eturivin roots-muusikot: Gona Lehtinen (kitara), Japi Saario (rummut) ja Iikku Riepponen (kontrabasso).

Nyt tämä huippulahjakkuus kiertää keikoilla jatkuvasti ja kysyntää löytyy ympäri maailmaa isoista festivaaleista aina klubikeikkoihin.

 Kulttuurikorjaamo la 16.12. klo 19:00. Ovet 18:00.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page