top of page

pe 01. jouluk.

|

Kokkola

Samae Koskinen

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit ovat sekä humoristisia ja koskettavia arkikuvia, että juhlallisia rakkaudenosoituksia.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Samae Koskinen
Samae Koskinen

Paikka & aika

01. jouluk. 2023 klo 19.00 – 21.30

Kokkola, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Osta liput Netticketistä: https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=23579

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin toivon ja lohdun lähettilääksi. 

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut kahdeksanomaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä albumin “Viima vie”, joka on saanut lämpimän vastaanoton kappaleillaan konserttilavoilla, sekä sooloesityksin, että nelihenkisen orkesterinsa kanssa.

Koskisen tekstit ovat sekä humoristisia ja koskettavia arkikuvia, että juhlallisia rakkaudenosoituksia. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä”, ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta. 

Matkan vakaasti jatkuessa ja lasten kasvua seuratessa ajatuksiin nousseet ”Saat pian sen kaiken” ja ”Paul Stanleyn silmät” antavat osviittaa hyvin rehellisenä jatkuvasta kerronnasta, jälkimmäisessä omaa lapsuutta ja kasvua unohtamatta. Tuore kesähitti ”Ihana pitkä suvi” on heti julkaisupäivästään lähtien herättänyt huomiota tunnustaen joidenkin tärkeiden asioiden pysyvyyden silloinkin kun kaikki voi tuntua lohduttoman katoavaiselta.  Koskinen on kirjoittanut lauluja myös Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä. Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa, muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi -dokumenttisarjan  KULTTUURIKORJAAMO, Kokkola Perjantai 1.12. klo. 19.00 Ovet avataan klo. 18.00 Liput: 35 € / Jäsenet 30 €  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page