top of page

Vi som drar Kulturgaraget är typiska Kokkolabor; när vi får en idé så genomför vi det också, dvs: vi är envisa och passande galna för att göra det. Vi vill bjuda på glädje och upplevelserika tillfällen på våra breddgrader för att vi inte ska gå under i brist på kultur och att det inte annars händer något.

 

Föreningens verksamhetsledare Tina bär i sitt hjärta på ett kulturarv inom stadens kulturliv både från sin mammas och pappas sida. I arbetslivet har Tina arbetat inom kommunikation både i Finland och utomlands. Tina har en egenskap att snabbt se möjligheter och hennes breda kontaktnät är till stor fördel för Kulturgaraget. Ifall du vill veta mer om föreningens verksamhet eller prata om samarbete ska du ta kontakt med Tina. Hon blir säkert intresserad.

 

För programmet svarar Robban som däremot har tillbringat största delen av sitt liv ute på vägarna som musiker och konsertarrangör både i Finland och andra ställen ute i världen ( - och han brinner ännu för detta! ). Robbans kontaktnät inom musikvärlden är ”gårr” stort. Om du har ärende gällande program, artister eller tekniken så svarar Robban dig gärna. Också på Kokkoladialekt!

Rockkola 400 vaaka.jpg
bottom of page