top of page
Noranpilotti3.jpg

Dansverkstad

I dansverkstaden lär vi oss att visualisera och kontrollera vår egen kropps rörelse och tillsammans funderar vi på t.ex. hur musik påverkar kropp och sinne, vilken typ av impulser den ger till vår rörelse och vad vi kan uttrycka genom rörelse. I verkstäderna får du lära känna olika rytmer och rytmer. Förutom att vara guidad betonar verkstäderna att hitta sin egen rörelse och självförtroende som dansare, samt dansglädjen!

Läs mer om Nora

Nora Kuhlström är en allroundare och skapare inom dansområdet, som har samlat på sig erfarenhet genom åren, bl.a. från danskonst och danspedagogiska studier, koreografiska studier och flera intensivkurser. Kuhlström arbetar också som entreprenör för Tanssistudio och har samlat på sig erfarenhet av olika dansgenrer både som amatör och på tävlingsnivå. Idag är gatusporter deras egen grej. Kuhlström är en inspirerande och energisk lärare som investerar i sina klasser i att hitta sin egen stil och göra saker genom en bra känsla. 

 

Han har samlat på sig regissörerfarenhet inom olika sporter i 12 år, men de senaste fem åren har han främst fokuserat på streetdance-sporter.

Nora Kuhlström är en multitalang och skapare inom dansområdet. Genom åren har erfarenhet samlats, t.ex. danskonststudier, danspedagogikstudier, koreografiska studier och flera intensivkurser. 

 

Nora har samlat på sig erfarenhet inom flera olika sporter, både på tävlingsnivå och som hobby. De gatuorienterade sporterna som kräver attityd och energi har dock alltid tagit sin tid och känts som sin egen! Nora strävar efter att utveckla och utveckla sig mångsidigt inom flera olika dansgenrer.

Särskilt i rollen som entreprenör och ägare av Tanssistudio vill han ge sina kunder det bästa och ser till att undervisningen är mångsidig och håller hög kvalitet.

Genom åren har erfarenhet samlats från bland annat danskonststudier, danspedagogikstudier, koreografiska studier och flera intensivkurser varje år.

 

Nora är en inspirerande och energisk lärare och i sina klasser satsar hon på att hitta sin egen stil och göra saker genom en bra känsla!

Call 

123-456-7890 

Email 

Följ

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page