top of page

fre 22 mars

|

Kokkola

JORE MARJARANTA / THE HARALDS

HUOM! JESPER LINDELLin keikka 22.3. Kulttuurikorjaamossa peruuntuu. Jesper Lindellin tilalla esiintyy JORE MARJARANTA ja THE HARALDS esiintyy suunnitellusti. Jos haluat peruutuksen vuoksi palauttaa/vaihtaa lippusi, ota yhteyttä sähköpostitse info@kulttuurikorjaamo.fi.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
JORE MARJARANTA / THE HARALDS
JORE MARJARANTA / THE HARALDS

Tid och plats

22 mars 2024 19:00 – 21:30

Kokkola, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Suomi

Om evenemanget

Leningrad Cowboysista tunnetun, soolouransa vuonna 2000 aloittaneen Jore Marjarannan tunnetuimpia lauluja on tunnuskappale”Haaveet kaatuu” elokuvasta Pahat Pojat. Se oli 2000-luvun alunkatsotuimpia elokuvia Suomessa.Merkkivuotta juhlistavassa Haaveet kaatuu 20-vuotta -konsertissa Jore esiintyy yksin akustisen kitaransa kanssa kertoen tarinoita uransa varrelta ja avaa laulujensa sisältöä. Kuulemme Joren omien laulujen lisäksi myös Leningrad Cowboys, Guitar Slingers sekä Albert Järvinen Band -materiaalia Joren uran varrelta.

The Haralds on nykyaikaista country-poppia esittävä kolmen sisaruksen, Max Åströmin, Mindy Svenlinin ja Ebba Åströmin, muodostama yhtye, joka on tunnettu erityisesti stemmalaulannastaan ja akustisesta soundistaan. 

Vuonna 2019 perustettu kokoonpano julkaisi ensimmäisen albuminsa ”Memories” vuonna 2022. 

”The Haralds” on nimennyt itsensä sen seudun mukaan, jossa yhtyeen jäsenet viettivät lapsuutensa: Haralds Kokkolassa.

Dela detta evenemang

bottom of page