top of page

fre 10 feb.

|

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget

Kulttuurikorjaamon Shamanistinen ilta

Kulttuurikorjaamon Shamanistinen ilta Esiintyjinä Antti Paalanen ja Tuomas Rounakari. Mukana myös Suntinjokilaakson unohdettuja arkistohelmiä Suippo M. Lakin kokoelmista.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Kulttuurikorjaamon Shamanistinen ilta
Kulttuurikorjaamon Shamanistinen ilta

Tid och plats

10 feb. 2023 19:00

Kulttuurikorjaamo - Kulturgaraget , Katariinankatu 16, Kokkola

Om evenemanget

Tuomas Rounakari on suomalainen viulisti, säveltäjä, etnomuskologi ja kouluttaja. Rounakari on tutkinut suomalais-ugrilaisten ja arktisten kansojen rituaalista musiikkia sekä toiminut merkittävästi karjalaisen itkuvirsiperinteen elvyttäjänä.  Hän on säveltänyt musiikkia elokuviin, TV:lle ja teattereille. Hän on folk-metallia soittava Korpiklaani-yhtyeen jäsen (vuodesta 2012) sekä alkuperäiskansojen kanssa yhteistyötä tekevän teatteriryhmä Ruska Ensemblen perustajajäsen.

Korpiklaanin, soolouransa ja teatteriproduktioiden kautta Rounakari on yksi Suomen aktiivisimmin ulkomailla esiintyvistä viulisteista.

Antti Paalanen  soittaa pääasiassa kolmirivistä harmonikkaa, sekä 1- ja 2-rivisiä harmonikkoja. Paalaselta on ilmestynyt neljä sooloalbumia vuosina 2016 - 2019. Suomen Musiikkikustantajat palkitsi Paalasen vuoden nykykansanmusiikin säveltäjänä Rujo-albumin teoksillaan 2019. 

Paalanen on vaikuttanut useissa suomalaisissa folk- ja kansanmusiikkiyhtyeissä kuten Kiharakolmio, Pauli Hanhiniemi ja Hehkumo, Trepaanit, Turkka ja Paalanen, Hyperborea ja Laitakaupungin orkesteri. Hän on konsertoinut eri yhtyeiden kanssa sekä soolona Suomen ohella Euroopassa, Kiinassa, Venäjällä ja Meksikossa. 

Kulttuurikorjaamo pe 10.2.2023

Liput 25€ ja 20 € (kannattajajäsenet)

Dela detta evenemang

bottom of page