top of page

la 27. huhtik.

|

Kokkola

PELLE MILJOONA, PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT

Suomipunkin suurin legenda Pelle Miljoona saapuu harvinaiselle soolokeikalle Kokkolan Kulttuurikorjaamolle! Illan lämmittää vaasalaislähtöinen ja nykyisin osittain kokkolalainen Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
PELLE MILJOONA, PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT
PELLE MILJOONA, PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT

Paikka & aika

27. huhtik. 2024 klo 19.00 – 21.30

Kokkola, Katariinankatu 16, 67100 Kokkola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

PELLE MILJOONA, PRINSSI ROHKEA JA ERÄMAAN ROTAT

Suomipunkin suurin legenda Pelle Miljoona saapuu harvinaiselle soolokeikalle Kokkolan Kulttuurikorjaamolle! Illan lämmittää vaasalaislähtöinen ja nykyisin osittain kokkolalainen Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat. Bändi on esiintynyt useaan otteeseen yhdessä Pellen kanssa, ja yhteiskeikkoja on luvassa myös vuonna 2024.

Pelle Miljoonan pitkä ura alkoi 1970 ja -80 lukujen taitteessa, kun hän oli mukana tuomassa punkmusiikkia Suomeen. Pelle vakiinnutti asemansa maamme rock-musiikin kaanonissa albumillaan ja kappaleella ”Moottoritie on kuuma”. Punkvuosien jälkeen Pelle on pysynyt koko ajan aktiivisena, niin lauluntekijänä kuin kirjailijanakin. Taiteilija on levyttänyt kymmeniä albumeita, joukossa niin folkia, reggaeta kuin rockiakin. Uusin albumi, ”Kaakon Toteemi”, julkaistiin viime vuonna.

Vuonna 2010 Vaasassa perustettu Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan sekä ainutlaatuisista sanoituksistaan, joissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Uudistunut kokoonpano solmi vuonna 2023 levytyssopimuksen Ässä Recordsin kanssa, ja seuraava single julkaistaan vuoden 2024 alussa. Aiemmin bändi on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, EP:n, kasan sinkkuja ja useita musiikkivideoita.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page